Program: Luni – Vineri 8:00- 14:00

Slujba de înmormântare are loc la Biserica „Sfântul Nicolae” Brăila, vineri, 15 martie, ora 12.00, după care, cortegiul funerar se va îndrepta spre Cimitirul „Catolic” Brăila.

Dumnezeu s-o odihnescă în pace, cu Drepții!

„Avocata Felicia Chirnogeanu a trecut în eternitate
Sursa: Marian GHEORGHE „Obiectiv Vocea Brăilei” SOCIAL – 13 March 2024

  • membră a Baroului Brăila din anii 90, adversar redutabil în procesele pe care rar se întâmpla să le piardă, Felicia Chirnogeanu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București * „Un profesionist desăvârșit, un coleg pe care te puteai baza”, așa este descrisă Felicia de către av. Cristian Chirilă, decanul Baroului Brăila * trupul avocatei se află depus la Catedrala „Sf. Nicolae”

Avocata Felicia Chirnogeanu, în vârstă de 50 de ani, membru al Baroului Brăila, a murit marți, 12 martie, la Spitalul Floreasca din capitală, în urma unui stop cardio-respirator, după ce, în toamna anului trecut, fusese diagnosticată cu o afecțiune necruțătoare.

Trupul Feliciei a fost depus miercuri, 13 martie, ora 18.00, la Catedrala „Sf. Nicolae” Brăila, de pe Strada Ana Aslan, iar înmormântarea va avea loc vineri, 15 martie, precizează surse din cadrul Baroului Brăila.

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București, Felicia Chirnogeanu era membru al Baroului Brăila din anii 90. Și-a început cariera în avocatură ca stagiară a av. Elena Marcu și a fost, la un moment dat, consilier în cadrul Baroului de Avocați Brăila.

În toamna anului trecut, Felicia Chirnogeanu a fost diagnosticată cu o afecțiune necruțătoare, care a evoluat rapid. A fost internată, de mai multe ori, la o clinică din Turcia, în speranța că se va vindeca. Zilele acestea, s-a internat pentru investigații medicale la Spitalul Foreasca, din capitală, unde i s-a făcut rău și a decedat marți, 12 martie. A lăsat în urmă un soț îndoliat și o fiică, studentă în Anul I la Facultatea de Drept.

„Felicia a fost un profesionist desăvârșit, un coleg pe care te puteai baza oricând și un adversar „incomod”. Un avocat foarte pregătit, care rar se întâmpla să piardă un proces. Era foarte apreciată de colegii ei. Plecarea Feliciei a lăsat un gol imens în sufletele colegilor din Baroul Brăila”, ne-a mărturisit, ieri, av. Cristian Chirilă, decanul Baroului Brăila, coleg de generație cu Felicia Chirnogeanu.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”